ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΑ 6ΜΕΡΟ 26 /2 έως 2/3

 

26 /2 έως 2/3

6ΜΕΡΟ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 

ΗΜΕΡΑ  1η    :  ΚΟΜΟΤΗΝΗ


Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί και αναχώρηση. Με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση, θα κατευθυνθούμε για  Βόρεια  Ελλάδα.  Η μεγάλη μας στάση για ξεκούραση και φαγητό θα γίνει στην πόλη της Καβάλας. Η παραμονή μας θα είναι περίπου 2 ώρες στις οποίες μπορείτε να απολαύσετε την όμορφη πόλη του Θρακικού πελάγους. Συνεχίζουμε για την Κομοτηνή όπου θα φτάσουμε το απόγευμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Βραδινή έξοδος και προαιρετική διασκέδαση σε  ρεμπετάδικο  της πόλης.

ΗΜΕΡΑ  2η  :  ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ


Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για Κωνσταντινούπολη μέσω των συνόρων των Κήπων. Συνεχίζουμε μέσω συνόρων, Κεσάν, προς την Πόλη. Το μεσημέρι θα κάνουμε στάση για φαγητό στην πρώτη μεγάλη πόλη της διαδρομής μας Ρεδεστό (παλιά μεγάλο Ελληνικό λιμάνι με εμπορική κίνηση). Στην συνέχεια αναχωρούμε για Κωνσταντινούπολη και ξενάγηση στο Ναό της Παναγίας των Βλαχερνών και την Μονή της Χώρας με τα υπέροχα ψηφιδωτά, το Αγίασμα της Ζωοδόχου Πηγής ( Παναγία Μπαλουκλιώτισα ). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, και λίγος ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και μπάνιο. Συνέχεια αναχωρούμε για τον γύρο του Βοσπόρου προαιρετικά με καραβάκι όπου θα μας χαρίσει μοναδικά τοπία και μία πρώτη συνολική εικόνα της Ευρωπαϊκής και της Ασιατικής Κωνσταντινούπολης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση. Το βράδυ θα επισκεφθούμε το Κούμ Καπί (ψαραγορά) όπου έχουμε το πρώτο δικαιούμενο γεύμα μας. Μετά τον όμορφο αυτό περίπατο στην παραλιακή της Πόλης επιστροφή στο ξενοδοχείο για διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ  3η  :  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ   ( ξενάγηση )


Μετά το πρόγευμα αναχωρούμε για την ξενάγηση, την Αγία Σοφία, τον Αρχαίο Ιππόδρομο και την Βασιλική Στέρνα του Ιουστινιανού και το μπλέ Τζαμί. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο (δικαιούμενο) του
group  στο κέντρο της πόλης και ξεκούραση από την περιήγηση. Στην συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο για μικρή ξεκούραση. Το απόγευμα επίσκεψη στο Καπαλί Τσαρσί ( κλειστή αγορά ) με τα 4216 καταστήματα, για ενδιαφέρουσες φθηνές αγορές, χρυσαφικών και δερμάτινων ειδών. Το βράδυ σας προτείνουμε (προαιρετική) διασκέδαση σε νυχτερινό κέντρο με καλό φαγητό και μουσική (χανουμάκια).

 

ΗΜΕΡΑ  4η :  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΣΑ


Πρόγευμα και αναχώρηση για ολοήμερη εκδρομή στα πριγκηπόνησσα (εισιτήρια πληρωμένα από το γραφείο). Η μετακίνηση μας γίνετε με
ferry boat που παίρνουμε από την περιοχή του Γαλατά Σαράϊ. Πρώτη στάση και ξενάγηση στο νησί της Χάλκης με την περίφημη Θεολογική Σχολή και την βιβλιοθήκη της. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στη νήσο Πρίγκηπο για μια όμορφη βόλτα με τις άμαξες. Δικαιούμενο μεσημεριανό φαγητό σε ψαροταβέρνα του νησιού. Επιστροφή με το ferry boat στη πόλη αργά το απόγευμα και ξεκούραση στο ξενοδοχείο. Βόλτα με τα πόδια στην μεγάλη πλατεία Ταξίμ για καφέ και γεύμα. Διανυκτέρευση.

 

ΗΜΕΡΑ  5η  :   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ  -  ΚΟΜΟΤΗΝΗ


Πρόγευμα και αμέσως μετά θα ξεναγηθούμε στα ανάκτορα του ΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΞΕ. Στην συνέχεια επίσκεψη στο  Οικουμενικό Πατριαρχείο. Στην συνέχεια αναχώρηση για το ταξίδι της επιστροφής. Στάση για γεύμα το μεσημέρι στη Ρεδεστό. Περνάμε τα σύνορα Κεσάν για την χώρα μας και το  απόγευμα άφιξη στην Κομοτηνή. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Προαιρετική έξοδος στην πόλη για γεύμα και  περίπατο.

 

ΗΜΕΡΑ  6η :   ΚΟΜΟΤΗΝΗ  - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


Πρόγευμα και αναχώρηση για επιστροφή. Περνάμε για ένα πρωινό καφέ από την πόλη της Ξάνθης για να μπορέσουμε να δούμε και αυτή την όμορφη Θρακική πόλη.  Στη  συνέχεια  αναχώρηση για την  επιστροφή  μας με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ, ξεκούραση και γεύμα ελευθέρως. Άφιξη στην πόλη μας αργά το βράδυ.

Περιλαμβάνονται:

 1. Μεταφορές με πολυτελές υπερυψωμένο πούλμαν.
 2. Δύο (2)  διανυκτερεύσεις στην Κομοτηνή
 3. Τρείς (3) διανυκτερεύσεις στην Κωνσταντινούπολη
 4. Ξεναγήσεις – Επισκέψεις – Εκδρομές του προγράμματος.
 5. Ελληνόφωνο τοπικό ξεναγό.
 6. Πρωινό στην Ελλάδα ( σύνολο 2 πρωινά ).
 7. Πρόγευμα και γεύμα ή δείπνο στην Κων/πολη ( συνολικά 3 πρωινά και 3 γεύματα ή 3 δείπνα, ανάλογα με το πρόγραμμα).
 8. Αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας.
 9. Φ.Π.Α.
 10. Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης βάσει των διατάξεων της Ε.Ε.
 11. Εκδρομή και εισιτήρια στα Πριγκηπόνησα

Δεν περιλαμβάνονται :

   -  Ότι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα 

   -  Οι προαιρετικές προτάσεις, είσοδοι σε μουσεία κτλ.

    - Φιλοδωρήματα.

Σ’ αυτήν την εκδρομή προτείνουμε :

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΒΟΣΠΟΡΟΥ : Μέσα από μια ειδυλλιακή διαδρομή με πανέμορφα τοπία ή κρουαζιέρα διάρκεια 2 ώρες. ΚΟΣΤΟΣ 15€ - 20€ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ. Ελάχιστη συμμετοχή 30 άτομα.

 Το γραφείο  έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει  τροποποιήσεις στο πρόγραμμα προκειμένου να το βελτιώσει.

Απαραίτητο διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου (με λατινικούς χαρακτήρες)

 

Πληροφορίες : 6977 746 746 / 2721 30 46 07