BANSKO 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ έως 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ & 20 έως 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

BANSKO-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

 

30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ έως 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ έως 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η  ημέρα:  ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  ΓΙΑ  ΜΠΑΝΣΚΟ

Συγκέντρωση την Τετάρτη  (προηγούμενη μέρα από την αναχώρηση που αναγράφεται) στις 22:00  το βράδυ στο γραφείο μας (Νέδοντος 91) και άμεση αναχώρηση για το Μπάνσκο με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση, καφέ και φαγητό. Το πρωί της επόμενης μέρας θα κάνουμε τη  διέλευση από τα σύνορα του Προμαχώνα. Αφού πραγματοποιηθεί ο έλεγχος των διαβατηρίων μας  συνεχίζουμε για το Μπάνσκο . Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια μας.  Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση στο ξενοδοχείο στο spa center με πολλές επιλογές χαλάρωσης και ευεξίας (μπάνιο στη θερμαινόμενη πισίνα, jacuzzi, σάουνα, χαμάμ, μασάζ κοκ.) ή για μια πρώτη περιήγηση στα γραφικά σοκάκια του χωριού. Δείπνο  στο  ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα:  ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ   

Μετά το πρωινό ημέρα  ελεύθερη  να  απολαύσετε  το  χιόνι  και  να  κάνετε  ski  και  snowboard. Όσοι επιθυμούν μπορούν να επισκεφτούν το χιονοδρομικό κέντρο, ανεβαίνετε από τη Γόνδολα (αφετηρία). Για να νοικιάσετε σκι και εξοπλισμό μπορείτε να  απευθυνθείτε στο ξενοδοχείο ή στα μαγαζιά στο κεντρο της πόλης που διαθέτουν εξοπλισμό σκι. Οι  αρχάριοι  μπορούν  να  επισκεφθούν  την  σχολή  ski  και  να  κάνουν  μαθήματα  με  δάσκαλο. Αυτοί  που   δεν   ασχολούνται   με   τα    χειμερινά   σπορ   μπορούν  να   εξερευνήσουν  τις ομορφιές του Μπάνσκο και να περιηγηθούν στα πλακόστρωτα γραφικά δρομάκια του, με τα όμορφα παραδοσιακά σπίτια και τα ζεστά καφέ ή να επιστρέψουν στο ξενοδοχείο και να χαλαρώσουν στο spa center με πολλές επιλογές χαλάρωσης και ευεξίας (μπάνιο στη θερμαινόμενη πισίνα, jacuzzi, σάουνα, χαμάμ, μασάζ κοκ.). Δείπνο  στο  ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΜΠΑΝΣΚΟ  -  ΣΟΦΙΑ   

Νωρίς το πρωί μετά το πρωινό (08:30) αναχώρηση για τη Σόφια την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας. Η διαδρομή 2,5 ώρες θα σας συναρπάσει, ενώ εκεί ξεκινάμε με μια πανοραμική και πεζή ξενάγηση για να γνωρίσουμε την πόλη και τα ενδιαφέροντα μνημεία της, όπως την εκκλησία του Νέφσκυ και την υπαίθρια αγορά με παλιά αντικείμενα και αντίκες, την Ρώσικη εκκλησία, τα παλιά ανάκτορα και σημερινή πινακοθήκη, το μνημείο των Ρώσων στρατιωτών, το παλιό Πανεπιστήμιο, την Γέφυρα των Αετών και άλλα. Καιρού επιτρέποντος,  θα επισκεφτούμε και το μοναστήρι της Ρίλα. Για αγορές η Σόφια προσφέρει καταπληκτικές ευκαιρίες στα 5 σύγχρονα mall που διαθέτει. Επιβίβαση στο πούλμαν, επιστροφή στο ξενοδοχείο  Δείπνο και  διανυκτέρευση.

 4η ημέρα :  ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ  

Μετά  από  το  πρωινό αναχώρηση (8:30)  με ολιγόλεπτη στάση  στο  Σαντάνσκι  για  ψώνια  στις  πλούσιες  από  πράγματα  βιτρίνες,  μαγαζιά  σε πολύ  προσιτές  τιμές. Μετά  από  τα ελληνοβουλγαρικά  σύνορα και μετά από σύντομες στάσεις   θα φτάσουμε  στην πόλη  μας . 

Τιμή  ανά  άτομο  190€ /   140€ για 4-12 ετών

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

  • •       Μεταφορά με πολυτελή κλιματιζόμενα λεωφορεία
  • •        3 διανυκτερεύσεις στο Μπάνσκο  σε 4* ξενοδοχείο με  ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ  ( 3 πρωινά και 3  δείπνα )
  • •        Ελεύθερη χρήση της εσωτερικής πισίνας και των spacenter (εκτός μασαζ)
  • •        Συνοδός καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδίου
  • •        Στάση/ επίσκεψη στο Σαντάσκι κατά την  μετάβαση  για ψώνια κτλ.
  • •        Ομαδική ταξιδιωτική ασφάλιση και ασφάλεια αστικής ευθύνης,  ΦΠΑ και νόμιμες επιβαρύνσεις φόρων

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Είσοδοι σε θεάματα, μουσεία και κέντρα διασκέδασης, Επιπλέον γεύματα σε εστιατόρια.
  • Προαιρετική εκδρομή στη Σόφια, τιμή συμμετοχής 20€/άτομο, που περιλαμβάνει την ξενάγηση και την μεταφορά.

*Ταξιδιωτικά έγγραφα που χρειάζονται

 Για ενήλικες :

- Ταυτότητες με λατινικούς χαρακτήρες η διαβατήρια

 Για ανηλίκους:

-Εκτός από έγκυρο διαβατήριο ή δελτίο ταυτότητας, κάθε παιδί που ταξιδεύει μόνο του ή με ενήλικες που δεν είναι οι νόμιμοι κηδεμόνες του ή με έναν μόνο από τους γονείς του χρειάζεται  ένα επιπλέον (επίσημο) έγγραφο υπογεγραμμένο από τους γονείς, ή τον δεύτερο γονέα ή τον νόμιμο κηδεμόνα.

-ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

 

 

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ             

  2721304607/6977746746